top of page

Unngå doble boutgifter!
Denne boligen kan du trygt kjøpe før du har solgt din nåværende bolig.

6 ENEBOLIGER ER I SALG – KUN 3 IGJEN!

SVELVIGEN BRYGGE I SVELVIK - DER SØRLANDSIDYLLEN STARTER!

VELKOMMEN TIL VISNING I SKIPPERHUSET

Etter avtale med megler.

ADRESSE: Strandgaten 25, 3060 Svelvik

SALGET AV 6 HUS I SAGTUNET ER I GANG!

91 BRYGGELEILIGHETER OG 12 ENEBOLIGER OG VERTIKALDELTE TOMANNSBOLIGER
HELT I VANNKANTEN

91 bryggeleiligheter og 12 eneboliger/tomannsboliger helt i vannkanten i Svelvik.

 

Sagtunet inneholder 6 eneboliger med carport og sportsbod. 4 av boligene er på 118 kvadratmeter og får solrike private takterrasser på 40 kvadratmeter. 2 av eneboligene er på 136 kvadratmeter og får solrike private takterrasser på 47 kvadratmeter. Disse boligene er som skapt for de som ønsker en lettstelt enebolig og aktive familier med barn i skolealder som liker å bruke naturen.

 

På området blir det opparbeidet store grøntarealer og langs sjøfronten blir det anlagt en sammenhengende fjordpromenade med småbåthavn. Arkitekturen er funkisinspirert mens farge- og materialvalg henspeiler til tidligere seilskutetid og småbyliv. Alle boligene vil få svært gode solforhold og fin utsikt fra egen takterrasse. I tillegg til en lekker ny bolig vil du også kunne nyte godt av noen ekstra kvaliteter som er tilført prosjektet. Det vil bli et felles grendehus med gjestebolig og eget festlokale beliggende på eiendommen - praktisk for barnebursdager, konfirmasjoner etc!

 

Rett utenfor grendehuset vil det bli opparbeidet utendørs pizzaovn. I tillegg til dette vil prosjektet få bl.a. en byhave, vaskeplass for bil, tilhenger for utlån og kajakkstativ. 

Meet Amelia

NØKKELINFORMASJON

INFRASTRUKTUR
Bussholdeplass ca 200m. Gode forbindelser til Drammen og Sande fra Svelvik, med videre togkommunikasjon mot hovedstaden ca. 25 min. kjøring til Drammen sentrum og 50 min. til Oslo.
2220-01-DNB-e-03_Terrace_R01.jpg
PROSJEKTET

Svelvigen brygge er et helt nytt boligprosjekt beliggende på sørsiden av Svelvik sentrum. Unik beliggenheten med utsikt utover fjorden 

og båter liggende utenfor stuedøra.

OMRÅDET
Prosjektet ligger i umiddelbar nærhet til alle servicetilbud, butikker, vinmonopol og offentlige tjenester. Nydelig kyststi med flotte turmuligheter. Aktivt båt- og badeliv sommerstid.
Flotte tur-, ski- og lysløyper
i marka. 
Testimonials

Her vil du se, høre og lukte sjøen året rundt. Du vil kjenne variasjonene i vind og vær, du vil følge bølger og tidevann, og sette sjøbein på terrassen når sydvesten braker inn fra havet.

KONTAKT MEGLER

DNB Eiendom Nybygg Buskerud

Andreas Johnsrud
Contact
Anchor 1
bottom of page